LOGO

Windows 10 Orijinal Yapma

Windows 10 Orijinal Yapma
 Merhaba arkadaşlar, bir önceki konumda Windows 10 ve Windows 10 Ürün Anahtarları'nı anlatmıştım. O konuda verdiğim Key'ler sadece kurulum aşamasında 1 veya 2 saatlik Keylerdi. Bu konumda ise artık Windows 10 kurulu bilgisayarınızı orijinal yapabileceksiniz. Oldukça basit bir kullanımı olan bu program sayesinde Windows 10 sizin için tüm erişimlerini sağlayacaktır. Fazla uzatmadan hemen konuma geçiyorum.

Windows 10 Orijinal Yapma

 Aşağıda size verdiğim linkten programı indirin ve KMSpico_setup.exe'yi tıklayarak kurulumu yapın. Kurulum tamamlandıktan sonra programı çalıştırın ve sol tarafta bulunan resimdeki gibi kırmızı butona tıklayınız.

 Butona tıkladıktan sonra masaüstünde bulunan bilgisayarınıza sağ tıklayıp özellikler diyin. Bilgisayarınızın otomatik olarak ürün anahtarı eklenecektir ve rahatlıkla kullanımı sağlayacaksınız.



NOT: Program orijinal keyler için sürekli güncelleme içerisindedir. Yani yukarıdaki resim sizde farklı görünebilir, yapmanız gereken butona tıklamanızdır.

info@wmsinan.com
www.wmsinan.com

◄◄◄◄
►►►►

"Windows 10 Orijinal Yapma"
Yazısına 2 Yorum Yapılmış

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
:) ;) :D :N :Y :P ;( :( :F :Bye :Love :Tsk
Sitede yazılan tüm yazılar tarafımca yazılmakta olup bir kısmının veya tamamının ilgili yazıya link verilmeden yayınlanması yasaktır.

Copyright © 2015. WebMaster SG
WMSinan.com
WebMaster SG | Canl1 Destek