LOGO

WordPress Favicon Ekleme

WordPress Favicon Ekleme
  Daha önce Blogger kullanıcıları için favicon nasıl eklenir konusunu sizlere paylaşım ve itsek üzerine WordPress kullanıcısı olan Bizim Mutfak-Aysel Hanım kendisinin bloguna nasıl favicon ekleyeceği konusunda bilgilendirme istedi ve tekrardan bu konuyu açmak istedim.

   Herşeyden önce siteniz için bir Favicon görseli oluşturmanız gerekmektedir. Boyut olarak 16x16 yada 18x18 seçilmesi en uygunudur. Ama dilerseniz 32x32 de yapabilirsiniz. 100KB'den küçük olacak tarzda ayarlamanız gerekmekedir. Eğer kaydedebiliyorsanız favicon.ico yada favicon.png standartlarında kaydetmeniz gerekmektedir.

  Görselimizi hazırladıktan sonra isterseniz kendi dizininize yükleyebilirsiniz, isterseniz de resim.li10.net  adresine yükleyebilirsiniz. Resmi yükleyip URL adresini aldıktan sonra WordPress panelimizde header.php dosyasını açın ve burada </head> kodunu bulun. Bu kodun hemen altına aşağıda sizlere vereceğim kodu ekleyin.
<link rel="shortcut icon" href="ResimURLsi" />

  Bu işlemleri doğru şekilde yaptığınız taktirde blogunuzun favicon simgesini başarılı bir şekilde eklemiş olursunuz. Hemen görebilmek için bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcı çerezlerini temizlemeniz gerekmektedir.
info@wmsinan.com
www.wmsinan.com

◄◄◄◄
►►►►

"WordPress Favicon Ekleme"
Yazısına 4 Yorum Yapılmış

  1. Teşekkür ederim, ama header.php nerdedir bulamadım. Geniş bir zamanda karıştırmam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana iletişim sayfamızdan ulaşıp yardım talebinde blunabilirsiniz. Ziyaretçilerimi asla boş çevirmem ;) :Y

      Sil
  2. süper bilgi teşekkürler

    YanıtlaSil

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
:) ;) :D :N :Y :P ;( :( :F :Bye :Love :Tsk
Sitede yazılan tüm yazılar tarafımca yazılmakta olup bir kısmının veya tamamının ilgili yazıya link verilmeden yayınlanması yasaktır.

Copyright © 2015. WebMaster SG
WMSinan.com
WebMaster SG | Canl1 Destek